sâmbătă, 12 decembrie 2015

Cum pot fi cumparate volumele "Nopti de Vama"

Dor de Vama Veche? Cartile Nopti de Vama vin acasa la voi direct de la autor!
In limita stocului disponibil, le pot trimite chiar eu cu autograf si cu un semn de carte special. Pentru aceasta nu trebuie decat sa ma contactati pe emailul: chicot00@yahoo.com sau pe emailul paginii de facebook.

Special de 1 mai 2017 in Vama Veche: pot sa va aduc pe comanda, astept un email in acest sens pentru a stabili care dintre volume si cate. Multumesc!


Am scris cele patru volume in Vama Veche, inspirat de oamenii si intamplarile acestui loc atat de drag pentru multi dintre noi.
Trei dintre volume contin mici povestioare iar unul dintre ele un roman a carui actiune se desfasoara in Vama:
- „Nopţi de Vamă” a apărut în 2009 la Editura Nomina Lex. Acum a fost publicată o nouă ediţie de către Editgraph Buzău. Aceasta are 193 de pagini, conţinând 36 de povestioare.
In povestioarele din primul volum puteti citi despre cel mai singur om de pe pamant; despre un tip timid care incearca sa agate in Vama; despre un pisic ce asteapta la un camping sa fie adoptat de cineva care sa il iubeasca; despre un fluture caruia ii e frica sa zboare; despre un menestrel traind intr-o lume a lui dar mai frumoasa si, poate, mai reala; despre nopti la Stuf si multe altele.
- „Nopţi de Vamă 2” a apărut în 2011 la Editura Graph Byte. Acum a fost publicată o nouă ediţie de către Editgraph Buzău. Aceasta are 200 de pagini, conţinând 36 de povestioare.
Puteti citi in el despre un vecin de camping foarte "iubaret", despre un pusti haios din Vama, despre o poveste zbuciumata din Pirati, despre doua gaze ciudate carora le este teama sa nu se raneasca, despre niste judecatori intransigenti doar cu ceilalti, despre speranta la un foc pe plaja, despre prejudecati si un doctor din Mangalia etc.
- "Nopti de Vama. Romanul" aparut in 2012 la Editura Graph Byte, fiind reeditat acum la Editgraph Buzău. Cartea are 252 de pagini.
In "Nopti de Vama. Romanul", personajul principal aterizeaza pentru prima oara in Vama de un 1 mai clasic: mers tsinshpe ore cu un CFR plin de veselie, frig total in cort, compensat insa in alte moduri ;-) si distractie cat cuprinde. Nu banuia atunci, insa va urma pentru el o vara de neuitat petrecuta in Vama Veche alaturi de personaje care de care mai colorate si interesante, avand intamplari nebune pe plaja la focuri de tabara, la Pirati, in Hand, Stuf sau Goblin sau in campingurile pline de tinerete!
- "Nopţi de Vamă 3” a apărut in 2014, la Edigraph Buzău. Are 202 pagini, conţinând 30 de povestioare.
Puteti citi in el despre un an de neuitat in Vama, despre aventurile de aici a trei vizitatori din Costinesti, putintel speriati :-D, despre un rege care gaseste o solutie "minune" pentru a scapa de probleme, despre un liftier care crede ca are cel mai important post din firma, despre ultimul Stufstock, despre un "diplomat" in batut cuie :-) etc.

Preţul unui volum de povestioare este de 25 de lei.

Oferta: dacă se achiziţionează toate cele trei, preţul este de doar 60 de lei!
Pretul "Nopti de Vama. Romanul" este de 30 de lei.
Costul transportului este de 10 lei.
Cărţile ajung prin poşta română în aproximativ 4 zile lucrătoare la oficiul poştal corespunzător adresei primite.

Povestea primului volum:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.