marți, 30 ianuarie 2018

Cartile din seria „Nopti de Vama” - detalii, pret, transport si cum se comanda

DETALII DESPRE SERIA DE CĂRȚI „NOPȚI DE VAMĂ”- ”Nopti de Vama. Teatru - Exista Vama dupa Bac” a aparut in 2018 la Editgraph Buzau. Cartea are 121 de pagini.

Toată nebunia Vămii, comprimată într-un volum foarte scurt, extrem de funny și plin de emoții! 

Lorena, Micky, Edy și Radu tocmai au dat bacul și vin să sărbătorească în Vama Veche, rezultând o aventură absolut incredibilă!
"Ultimele nopti de Vama” a apărut in 2017 la Editgraph Buzău. Romanul este compus din doua volume, primul de 364 de pagini iar al doilea de 348 de pagini.

Sex, nebunie, răsărituri, iubire, băute, singurătate, focuri pe plajă, tinerețe, Pirați, Stuf, campinguri, iarbă, agățat și aventuri reale în Vama Veche.

„A fost odată ca niciodată undeva, într-un sud de țară, scăldat în soare și întâmplări, un loc în care realitatea cotidiană nu avea ce căuta, unde oamenii striviți de blocurile gri și înghesuiala din metroaie alergau pentru o clipă sau mai multe de nebunie și libertate, unde costumele de pinguini erau interzise printr-un cod nescris, dar dur, unde încălțămintea fetelor refuza cu încăpățânare tocurile cui, unde lifturile erau o noțiune de neînțeles, iar foaia de cort era cimentul castelelor în care se derulau atâtea și atâtea aventuri de neuitat.
Și au fost personaje și povești, amintiri și trăiri, iubire, singurătate, dramă, comedie și puls accelerat de viață! Aceasta este povestea lor.”

Pentru cuprins, click aici.„Nopţi de Vamă” a apărut în 2009 la Editura Nomina Lex. Acum a fost publicată o nouă ediţie de către Editgraph Buzău. Aceasta are 193 de pagini, conţinând 36 de povestioare.
In povestioarele din primul volum puteti citi despre cel mai singur om de pe pamant; despre un tip timid care incearca sa agate in Vama; despre un pisic ce asteapta la un camping sa fie adoptat de cineva care sa il iubeasca; despre un fluture caruia ii e frica sa zboare; despre un menestrel traind intr-o lume a lui dar mai frumoasa si, poate, mai reala; despre nopti la Stuf si multe altele.

Pentru cuprins, click aici.

Pentru un video cu povestea primului volum, click aici.„Nopţi de Vamă 2” a apărut în 2011 la Editura Graph Byte. Acum a fost publicată o nouă ediţie de către Editgraph Buzău. Aceasta are 200 de pagini, conţinând 36 de povestioare.
Puteti citi in el despre un vecin de camping foarte "iubaret", despre un pusti haios din Vama, despre o poveste zbuciumata din Pirati, despre doua gaze ciudate carora le este teama sa nu se raneasca, despre niste judecatori intransigenti doar cu ceilalti, despre speranta la un foc pe plaja, despre prejudecati si un doctor din Mangalia etc.

Pentru cuprins, click aici."Nopti de Vama. Romanul" a aparut in 2012 la Editura Graph Byte, fiind reeditat acum la Editgraph Buzău. Cartea are 252 de pagini.
In "Nopti de Vama. Romanul", personajul principal aterizeaza pentru prima oara in Vama de un 1 mai clasic: mers tsinshpe ore cu un CFR plin de veselie, frig total in cort, compensat insa in alte moduri ;-);-) si distractie cat cuprinde. Nu banuia atunci, insa va urma pentru el o vara de neuitat petrecuta in Vama Veche alaturi de personaje care de care mai colorate si interesante, avand intamplari nebune pe plaja la focuri de tabara, la Pirati, in Hand, Stuf sau Goblin sau in campingurile pline de tinerete!

Pentru cuprins, click aici"Nopţi de Vamă 3” a apărut in 2014 la Editgraph Buzău. Are 202 pagini, conţinând 30 de povestioare.
Puteti citi in el despre un an de neuitat in Vama, despre aventurile de aici a trei vizitatori din Costinesti, putintel speriati :-):-D, despre un rege care gaseste o solutie "minune" pentru a scapa de probleme, despre un liftier care crede ca are cel mai important post din firma, despre ultimul Stufstock, despre un "diplomat" in batut cuie :-D:-) etc.

Pentru cuprins, click aici


- ”Nopți de Vamă. 10 ani. Ediție aniversară” (ebook).
Vara lui 2008, Vama Veche.
Inspirat de nebunia frumoasă din jur, scriam mici povestioare la Stuf, în Epavă sau Pirați, în camping sau pe plajă.
2018, au trecut 10 ani și seria mea de cărți inspirată de Vamă a ajuns să cuprindă 6 volume! În acesta sunt 35 de povestioare extrase din „Nopți de Vamă”, „Nopți de Vamă 2” și „Nopți de Vamă 3”.

Volumele pot fi achizitionate doar din Vama Veche pe perioada verii.

Preţul unui volum de povestioare este de 25 de lei.

Oferta: dacă se achiziţionează toate cele trei volume de povestioare impreuna, preţul este de doar 60 de lei!

Pretul romanului „Nopti de Vama. Romanul" este de 30 de lei.
Pretul romanului „Ultimele nopti de Vama” (ambele volume impreuna) este de 60 de lei.

Pretul ”Nopti de Vama. Teatru” este de 15 lei 

Se pot lua cartile in orice ordine, nu au legatura intre ele.

Cel mai complex este romanul „Ultimele nopti de Vama”. Am scris 9 luni la el si am avut 14 caiete de insemnari, precum si aproximativ 600 de notite audio luate in 12 ani de Vama! Practic, sunt 12 veri de Vama Veche concentrate in una singura ;-)

PENTRU ROMANII DIN AFARA TARII

Cartile pot fi luate de pe Amazon si in unele tari transportul e gratis.

In functie de tara, comanda se poate face la:


- Franta: https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss/262-2569825-9094515?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

- Germania: https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

- Italia: https://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss/262-9193464-5832034?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

- Marea Britanie: https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

- Spania: https://www.amazon.es/s/ref=nb_sb_noss/261-0265916-2633074?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

- SUA: https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=nopti+de+vama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.