luni, 26 septembrie 2011

Cum se poate cumpara "Nopti de Vama", volumul 1 si 2

"Nopti de Vama" poate fi primita prin posta, cu plata la primirea pachetului la oficiul postal.

Pentru a trimite cartea imi trebuie numele si adresa - putem discuta in acest sens ori pe facebook - a se vedea in dreapta pagina de fb - ori pe email-ul "chicot00 @ yahoo.com"

Pretul cartilor este:
- 20 de lei volumul
- 30 de lei ambele volume
La acesta se adauga 6 lei, costul postei

4 comentarii:

 1. le-am luat , acum am pun pe citit :D bafta, Dane in continuare :D

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc - sper mult sa iti placa ! zi superba !

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.